05 de novembre de 2011
05.11.2011

Agné diu que no té sentit pensar en el seu futur

El preparador diu que la sensació que li transmet el Consell "sempre és bona" "Els jugadors no poden veure el tècnic amb els braços avall"

05.11.2011 | 07:30

Després que els primers llums d'alarma s'encenguessin amb els empats contra Osca i Vila-real B, tres derrotes seguides (Cartagena, Celta i Deportivo) han confirmat la gravetat de la situació del Girona. Al mateix temps i segons les lleis no escrites del món del futbol, totes les mirades s'han posat en la figura de l'entrenador Raül Agné. La desfeta a Vigo va generar un fort debat al club i va fer que, fins i tot el president Ramon Vilaró no pogués confirmar la continuïtat del tècnic després de la visita a la Corunya. A Riazor també es va perdre però Agné continua al càrrec i des del Consell d'Administració, de moment, el que se li transmet és "calma". El tècnic, tanmateix, va assegurar que no es "distreu" pensant en aquestes coses perquè si ho fes, això "arribaria al Consell". Agné és conscient de com funcionen aquestes situacions. "Ara em toca i és el que hi ha. El que demano no són ànims sinó força i trempera", deia. I és que, per Agné, un entrenador no pot mai abaixar els braços. "Els jugadors no em poden veure capcot. Han de creure en ells i jo hi crec", detalla l'exentrenador del Recreativo.
En aquest sentit i després de tots els rumors dels darrers dies Raül Agné va explicar que el Consell d'Administració li transmet "calma" i que agraeix les sensacions que li arriben des de l'òrgan directiu que "sempre han estat bones". És per això que el tècnic de Mequinensa va reiterar que no el preocupa la seva situació personal i va recordar que "només des de la tranquil·litat" els equips són capaços de sortir-se'n de "les situacions complicades".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema