Tres derrotes seguides, dos punts dels darrers quinze, un tip de recollir pilotes a de dins la porteria... En definitiva, una dinàmica més que negativa que ha fet caure el Girona a la vintena posició de la classificació. El més preocupant de tot és que Raül Agné no troba la manera de sortir del fang i malgrat que l'equip va donar la cara tant a Balaídos com a Riazor, va tornar de la doble visita a Galícia sense cap punt. Tot plegat està consolidant el Girona en els llocs de descens i això ha encès les alarmes a Montilivi. Just després de la derrota a la Corunya, el president Ramon Vilaró va anunciar l'arribada de reforços per mirar de capgirar la dinàmica. De moment encara no n'ha vingut cap però Agné sí que va rebre ahir les bones notícies de les altes de Jose Martínez i Dani Tortolero. El lateral ja està recuperat de la forta contusió soferta a Balaídos mentre que Tortolero també ha deixat enrere un esquinç de turmell. Amb la baixa de Richy, ambdós tornaran amb tota probabilitat a l'equip titular.

En aquest sentit, Jose, que ahir va fer el seu primer entrenament complet, explicava ahir que ha arribat l'hora que el Girona reaccioni d'una vegada per totes. "Els resultats han d'arribar ja. Som a mitja primera volta gairebé i hem de guanyar l'Hèrcules com sigui", deia Jose, el qual es remet a la dita que el fi justifica el mitjà. "Tal com estem, hem de treure els tres punts com sigui, d'una manera o l'altra, jugant bé o no", diu. El defensa no veu la imatge de l'equip tan dolenta com demostra la classificació. "Vam perdre a Riazor donant la cara. El joc no és dolent, fem ocasions i els resultats han d'arribar", assegura. El repte de demà no és ni molt menys senzill. I és que a Montilivi arriba el líder Hèrcules. Això, però, no és trascendent per a Jose. "Ens és igual el rival. Hem de guanyar com sigui". Jose va expressar que el sentiment al vestidor és de "concentració" i de "ganes de fer les coses bé" tot i que va reconèixer que tenint en compte la situació "la moral no és la mateixa".

Jandro es trenca un dit

D'altra banda, el mitjapunta asturià Jandro Castro va patir dimecres una fissura a un metatarsià de la mà esquerra que no li impedirà estar a disposició d'Agné per al partit de demà. El tècnic disposarà de divuit jugadors justos per completar la llista de convocats. Richy, que en té per quinze dies, és l'única baixa a més de Ion Vélez i Acuña, lesionats de gravetat.