L'actuació estel·lar d'Erazem Lorbek i l'eficàcia ofensiva de Juan Carles Navarro han donat la tercera victòria a l'Eurolliga el Barcelona Regal, que ha aixafat a domicili (65-93) l'Unics Kazan i la propera jornada es jugarà al Palau Blaugrana el liderat amb el Montepaschi Siena, l'altre equip invicte en el Grup D.

Després de neutralitzar el bon inici del Unics de la mà de Jawai, autor dels cinc primers punts del seu equip, el Barça ha agafat el comandament del marcador gràcies a la inspiració de Lorbek, autor de 12 punts en el primer quart.

Dos triples convertits de forma consecutiva per l'ala-pivot eslovè i una 'bomba' de Navarro han obert la primera diferència per al Barça (9-19 min.8).

El conjunt rus, orfe de l'encert ofensiu de Domercant, el seu jugador franquícia, i molt imprecís en atac-set pèrdues en els primer deu minuts- ha aguantat el tipus com ha pogut fins al final d'aquest primer període (14-23).

El partit s'ha travat en el segon quart. Els àrbitres només han deixat jugar i els blaugranes s'han carregat ràpidament de faltes personals. Mickeal ha hagut d'anar a la banqueta en sumar la tercera i l'equip de Xavi Pascual ha entrat a 'bonus' amb gairebé tot el període encara per jugar.

La irrupció de McMarty, autor de deu punts en aquesta fase, ha permès l'Unics Kazan col·locar-se només dos punts per sota (30-32, min.17), però llavors els visitants han reaccionat amb un parcial de 2-12 que ha coincidit amb el despertar de Navarro .

El Barça Regal ha marxat al descans amb dotze punts d'avantatge (32-44) i ha augmentat encara més la seva renda en els primers minuts de la represa, quan ha començat a tancar el rebot defensiu, ha començat a córrer en la transició i ha trobat el ritme de joc necessari per atacar en estàtic.

Gràcies a l'actuació d'un Lorbek que feia el que volia amb Wilkinson, i a vuit punts consecutius de Navarro, els catalans han disparat fins als 22 punts l'avantatge (41-63, min.27) han deixat definitivament sentenciat el partit.

Els últims tretze minuts del xoc han resultat intranscendents. Mickeal s'ha afegit a la festa en ple recital anotador de Lorbek i la distància s'ha ampliat encara més, fins arribar al definitiu 65-93.