El pilot de Cervera Marc Márquez no podrà lluitar aquest cap de setmana amb l'alemany Stefan Bradl pel títol mundial de Moto2 al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, llevat que experimenti una millora d'última hora de les lesions que es va produir en caure en el de Malàisia, segons ha informat el seu equip

"La vista del jove pilot de Cervera ha anat millorant des del seu retorn de Malàisia, però encara no es troba al cent per cent, així que inicialment es descarta la seva participació el Gran Premi de València", informa l'equip CatalunyaCaixa Repsol.

Per altra banda, l'equip Yamaha Factory Racing ha confirmat avui que el pilot mallorquí Jorge Lorenzo no competirà aquest cap de setmana en l'última prova del Mundial de MotoGP, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

Jorge Lorenzo continua amb el seu procés de recuperació de l'operació a què es va sotmetre al dit anular de la mà esquerra, quan es va fer mal fa tres setmanes a Phillip Island (Austràlia).

"Les lesions requereixen un termini de recuperació més gran per permetre a Jorge pilotar a un bon nivell de competitivitat", informa l'equip.

El pilot balear, campió del món el 2010, serà substituït a València pel japonès Katsuyuki Nakasuga, pilot de proves que competeix en el campionat All Japan Superbike. Aquesta serà la seva segona presència en una cursa del Mundial de MotoGP.

A més, l'equip Yamaha informa que els pilots que provaran la setmana que vénen la moto de 1.000cc es coneixeran el dilluns 7 de novembre.