D

ynamite Bou", aquesta és la inscripció que porta el pilot de Piera, Toni Bou, al frontal de la seva Montesa. Aquest és només un dels molts detalls i anècdotes que els deu subscriptors de Diari de Girona, juntament amb els seus companyants, van poder copsar a peu de pista abans que comencés el Trial Indoor Ciutat de Girona.

Aquesta trentena de convidats van poder introduir-se en aquells moments de concentració i recolliment que tenen tots els pilots abans de pujar a la moto i competir. Albert Artigas, Xavier Bertran, Joan Ferrer, Arnal Batlle, Maria Mercader, Joaquim Plana, Josefina Pi, Josep Colom, Josep Tuon i Jordi Canadet van ser els guanyadors del sorteig que va efectuar Diari de Girona entre els seus subscriptors. Així, abans que comencés la prova van rebre una samarreta oficial del guanyador de la prova d'ahir i deu vegades campió del món, Toni Bou, que els va servir d'acreditació per entrar a la pista. Un cop allà van travessar la zona dels garatges, on els mecànics feien els darrers arranjaments, i van poder veure de ben a prop com són les muntures dels millors pilots de trial.

De seguida va aparèixer Toni Bou, encara amb la roba de carrer, que va retardar el seu escalfament per parlar una estona amb els subscripors. El primer de tot van ser les fotografies, les càmeres i els telèfons mòbils van funcionar a tot drap durant una bona estona i després el pilot va signar una per una totes les samarretes que duien els més petits del grup; "això aviat valdrà molt" va deixar anar algú. Sense presses, aquesta trentena d'afortunats a continuació van poder passejar-se pels obstacles i comprovar la dificultat que té passar-hi per damunt. L'ocasió va servir per fer algunes fotografies més, fins i tot al costat de les petites motos elèctriques per a la iniciació al trial que hi havia exposades al mig de la pista, abans d'anar cap a la grada.

Un cop allà, els subscriptors només van haver de triar el millor seient per gaudir del xou.