"A veure si tinc sort i no he d'estar gaire dies aturat". Clemència demanava Richy Álvarez, central del Girona, just encetar-se la setmana. Feia ben poc que el central, després de passar algunes jornades a la banqueta, havia recuperat la titularitat. Ho va fer diumenge passat al camp del Deportivo de la Corunya, però una inoportuna lesió a Riazor, quan tot just jugava de nou, el tornarà a esborrar del mapa. Com a mínim, durant els propers 15 dies, tal i com va anunciar ahir el Girona a través d'un comunicat de premsa.

D'aquesta manera, l'entrenador Raül Agné ja sap que no podrà comptar amb Richy per al partit d'aquest proper cap de setmana davant l'Hèrcules a l'estadi de Montilivi. Ho sap perquè les proves a les quals el gallec va ser sotmès van determinar que el defensa pateix un esquinç al lligament intern del genoll esquerre que, a més, el podrien deixar també fora de combat per al partit de la setmana vinent al Miniestadi.

Però no tots els problemes en defensa s'acaben aquí, ja que el també central Dani Tortolero encara es recupera d'un esquinç al turmell i la seva participació per al duel de dissabte contra els alacantins és tota una incògnita.