Primera victòria del Girona FC Mifas Esplais a Divisió d'Honor B. L'equip d'Agustí Puig ja sap el que e´s guanyar en aquesta nova categoria després de derrota l'Elx a domicili en la tercera jornada de lliga en un partit molt eficaç dels gironins que es va resoldre en un final ajustat (52-55). La victòria dóna moral a un equip que s'havia estrenat en la categoria amb dues derrotes i un complicat calendari trobant-se el poderós Lagun Aro Bilbao ja en la segona jornada de competició.

A Elx, l'equip empordanès va començar una mica fred i amb problemes amb les faltes del seu jugador més alt, Àngel Colom, fet que va permetre als locals avançar-se en el marcador (12-9). El partit va seguir amb alternatives per als dos equips, però un darrer quart molt encertat de Brendiss va permetra al Mifas arribar al final amb opcions de victòria i dos tirs lliures de Ramon Bel posaven els gironins amb cinc punts d'avantatge a falta de menys d'un minut. Els alacantins ja no van poder capgirar el resultat i el Girona FC Mifas s'estrenava aconseguint la primera victòria a Divisió d'Honor B

Ara, el Mifas descansarà una setmana i d'aquí quinze dies tindrà un altre partit que pot guanyar contra el Dos Hermanas de Sevilla. Els andalusos van perdre contra l'Elx.