En una tarda exageradament xafogosa en què Esplais, la Jonquera i Figueres han estat més pendents de combatre aquesta desagradable sensació que d'una altra cosa, els blanc-i-blaus, amb una llarga llista d'absències (Gallego, Alforcea, Ricard Ferrer, Murga, Toti, Moñino, Sile, Feixas, Serra, Jairo, Teixi i Cruz), han estat els únics que, sense encaixar cap gol, no han conegut la derrota en cap dels dos partits que han jugat, fet que els ha adjudicat el 3x1.

Després de superar per 1-2 l'Esplais, la Jonquera ha vist com, en el segon enfrontament, la Unió s'avançava ben aviat amb un gol d'Argi, que ha recollit una pilota al segon pal, en un servei des de la cantonada, i amb la cama dreta ha enviat el cuir a la xarxa (2'). Carlos López, el jugador més incisiu dels fronterers, hauria pogut empatar just després (4'), però al final s'ha acabat imposant l'aportació ofensiva de Pedro del Campo i Pol Compte, molt participatius.

El nou davanter unionista ha signat el 0-2 (37'), amb un tir amb la cama esquerra des d'uns 25 m endreçant una pilota sense propietari després d'una passada en profunditat d'Argi cap a Kharam. En el tercer i últim xoc de 45 minuts, Esplais i Figueres han acusat l'esforç i la calor, i les imprecisions i el poc ordre tàctic han sovintejat. Amb tot, Kharam ha disposat de fins a cinc bones accions per marcar, que no ha pogut aprofitar (18', 39', 41', 44' i 45'). Dues situacions amb Fageda com a protagonista -en la primera ha allunyat la pilota sota els pals (4') i en la segona ha estat a punt de fer-se un autogol (11'), i una aturada d'Ureña a un xut d'Omar (45') també haurien pogut premiar l'esforç dels de casa.

CF Esplais: Víctor, Joan Sánchez, Iñaki F., Guillem, Moñino, Hernando, Baldiri, Pallissera, Gironella, Genís i Aguilera.

UE la Jonquera: Chicu, Budó, Bech, Danio, Napo, Quintana, Karim, Joseh, Lluís, Marquitos i Pato.

Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí.

Gols: 0-1: Pato (1'); 1-1: Pallissera (30'), 1-2: Carlos López (44').

UE la Jonquera: Tibu, Budó, Bech, Danio, Leslie, Rubén, Carlos López, Alabert, Txiqui, Marquitos i Eladio. També han jugat: Napo, Chicu, Lluís, Karim i Pato.

UE Figueres: Ricard López, Fageda, Argi, Luque, Ibarra, Grau, Xavi Arias, Kharam, Pol Compte, Pedro i Walter.

Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí. Ha amonestat Bech, de la Jonquera.

Gols: 0-1: Argi (2'); 0-2: Pol Compte (37').

CF Esplais: Vicens, Jordi, Aguilera, Omar, Moñino, Guillem, Casadevall, Montoro, Turró, Iñaki F. i Gabriel. També han jugat: Gironella, Whotyson i Pallissera.

UE Figueres: Ureña, Pipa, Fageda, Argi, Bryan, Eric Jacobs, Lolo, Pedro del Campo, Kharam, Pol Compte (Ibarra, 21') i Walter.

Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí. Ha amonestat Jordi, de l'Esplais.

Gols: 0-0.