Adrià Cantenys no podia tenir un millor debut oficial amb la selecció catalana cadet. Després de vestir la samarreta de la selecció espanyola, per fi ha tingut l'oportunitat de jugar amb Catalunya. El combinat català s'ha classificat, aquest diumenge, en el segon lloc del Campionat d'Espanya de seleccions que s'ha disputat a a Còrdova.

La selecció de Madrid s'ha proclamat campiona de la categoria cadet masculina després d'imposar-se en la final a Catalunya (83-73). El tercer quart va ser el moment decisiu que va servir per a trencar el partit a favor dels madrilenys. Els esforços de Catalunya en els últims deu minuts van resultar infructuosos.

País Basc es feia amb el tercer lloc davant Illes Balears (43-57). Els bascos van ser sempre per davant i van arribar a acumular 17 punts de renda en el tercer quart, que no van servir per a no sofrir en els moments finals.

Aquest diumenge, s'ha disputat la jornada final dels Campionats d'Espanya de seleccions autonòmiques en categoria infantil i cadet. Catalunya s'ha proclamat vencedora en infantil masculí i femení, mentre que en categoria cadet, Canàries es feia amb el títol en el quadre femení i Madrid ho feia en el masculí.