El capità del Reial Madrid, Raúl González Blanco, s'ha acomiadat molt emocionat aquest dilluns a la Llotja d'Honor del Santiago Bernabéu de la que ha estat casa seva durant 16 temporades.

"És un dia molt dur i difícil per a mi. Amo el futbol sobre totes les coses i ser futbolista del Reial Madrid és el somni més gran que puc imaginar. He buscat el màxim per aquest club. Avui més que mai vull que tots sàpiguen que en cada carrera, jugada, regat, trets i gestos en el terreny de joc vaig intentar lliurar el millor de mi mateix ", han estat les paraules d'un Raúl emocionat.

El madrileny ha estat acompanyat en el seu adéu a l´'escenari' pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez, i per les Copes que ha conquerit al llarg de la seva carrera, sis Lligues, tres 'Champions League', dues Intercontinentals i quatre Supercopes d'Espanya i una d'Europa.

Observant en els seients de la llotja estaven directius de l'entitat i presidents de penyes, mentre que a les grades del Bernabéu s'han congregat diversos centenars d'aficionats, que no paraven de mostrar el seu respecte a qui ha estat el seu capità en els últims anys.