Pujol va ser un dels nous patrons de la Fundació que va entrar fa pocs dies després de la reunió celebrada a l´Ajuntament i en la qual es va anunciar la sortida del vicepresident Josep Costa; Josep Miquel i Comas, en representació de Miquel Alimentació Grup; i Ramon Miquel i Ballart i Amadeu Miquel i Ballart. Jordi Pujol serà també vicepresident de la Unió Esportiva Figueres, després de l´acord que han assolit ambdós clubs per unir esforços.

L´anunci de la cessió dels deu equips de futbol base al Figueres la temporada vinent va ser explicat divendres passat a la tarda als pares dels jugadors en una reunió que va aplegar un centenar de persones a la grada del camp del Far. En aquest acte informatiu, Ramon Miquel, que deixarà el càrrec després de quatre anys, va presentar qui serà el seu relleu,

Jordi Pujol, que era al costat de Quique Beltrán, el qual exercirà de coordinador de l´escola de la Fundació, formada per a nens de cinc a deu anys. Beltrán s´encarregarà també de les qüestions administratives i farà de fil conductor entre els equips, els entrenadors i els pares. Pujol va demanar el suport i la col?laboració de la massa social: "Intentarem que sigui un procés de continuïtat, hem de mirar la part humana i canalitzar una sèrie d´actituds i de comportaments", va dir el futur president de la Fundació. Una de les preocupacions dels pares dels jugadors de la Fundació era el futur dels futbolistes un cop deixessin l´escola. L´entitat va garantir en la reunió de divendres que hi ha un acord amb la Unió que "els nens que surten de l´escola se´ls quedaran tots, sempre que ells ho vulguin, és clar", segons va apuntar Pujol.

El nou president de la Fundació va tornar a posar de manifest un vell problema que arrossega l´entitat des de fa molts anys: "Pel que fa a l´estructura, tenim un problema. El camp del Far és molt vell i a l´estadi de Vilatenim no s´hi ha pogut posar la gespa artificial aquest any i haurem d´esperar una temporada més tirant així".

Quique Beltrán, que aquesta temporada havia estat el coordinador del futbol base de la Fundació, es quedarà a l´entitat ara com a coordinador de l´escola, en substitució de Carlos Santiago i Marc Casais, que han fitxat per a la banqueta del Vilamalla -seran l´entrenador de l´equip de Primera Regional i el coordinador, respectivament. Beltrán va aprofitar la trobada de divendres amb els pares per exposar la línia de treball de la temporada vinent. "Som aquí per formar els nanos i perquè s´ho passin bé.

Quan arribin a juvenils, ja els demanaran que guanyin", va argumentar Beltrán, el qual va garantir que intentaran que tots els entrenadors tinguin formació.