A Algesires

Trobat el cadàver d’un home sobre el sostre d’un ascensor

EFE

El cadàver d’un home ha sigut trobat sobre el sostre d’un ascensor, sobre el qual es va desplomar al caure pel buit d’un bloc d’edificis a l’avinguda Virgen del Carmen d’Algesires, a la província de Cadis. Segons han informat a Efe fonts del servei d’Emergències 112 d’Andalusia, la troballa del cos s’ha produït al voltant de les 12.00 hores, quan un tècnic de reparació d’ascensors ha trobat el cos sobre el sostre de l’elevador.

Segons les esmentades fonts, l’home –la identitat i edat del qual no ha transcendit– es va desplomar des d’una planta superior pel buit de l’ascensor, al trobar-se la porta oberta per circumstància que es desconeixen. Va caure sobre el sostre de l’ascensor, que es trobava a la segona planta.

Després de trobar el cos, es va avisar el 112, que va derivar d’urgència la Policia Local, Policia Nacional, Bombers i efectius sanitaris, que només van poder certificar la mort de l’home. El cos s’ha traslladat a l’Institut Anatòmic Forense i s’ha activat un protocol judicial per determinar les circumstàncies de la mort i dilucidar si hi va haver signes de violència previs.