Els mitjans digitals de Prensa Ibérica -grup editor de l'EMPORDÀ- continuen creixent i ja és el primer grup espanyol de comunicació en la classificació Comscore de News & Information, amb un total de 27,8 milions de visitants únics. Li segueixen en aquest rànquing Grupo Prisa (27,6 milions), Grup Godó (26 milions), Elmundo.es (22,6 milions) i Henneo (22 milions).

Tres de cada quatre lectors trien en l'actualitat una de les marques d'informació i entreteniment de Prensa Ibérica, un grup que en l'últim any ha crescut un 9% en audiència digital. Quatre de les seves capçaleres estan en el top-15 dels diaris més vists en la categoria Newspapers: Elperiódico.com (12,2 milions), La Nueva España (10 milions), Información (7,1 milions) i Levante-EMV (6,3 milions).

Prensa Ibérica, referent de la informació regional i local, edita en l'actualitat 25 periòdics i diverses revistes. Segons les dades publicades avui, quatre periòdics del grup han aconseguit al novembre les seves xifres rècord d'audiència: Diario de Mallorca, que, amb una pujada aquest últim mes del 85%, depassa els dos milions de visitants únics; El Periódico de Aragón, que frega els dos milions, amb un increment del 10%; Córdoba, que aconsegueix els 1,2 milions després de créixer un 20%, i Regió7, que puja un 39% i registra 655.000 visitants únics.

Gran creixement

Els diaris digitals de Prensa Ibérica han fet un salt important en l'últim any. Elperiódico.com creix un 22% en els últims dotze mesos; La Nueva España, un 141%; Información, un 152%; Levante-EMV, un 107%, i Faro de Vigo, un 167%.

Aquestes xifres demostren la confiança dels lectors en el periodisme digital de Prensa Ibérica, un grup que en els últims anys ha apostat pel redisseny de les seves pàgines web, l'adaptació als dispositius mòbils, el desenvolupament de nous formats amb continguts de qualitat i la millora de l'experiència d'usuari. 

En el grup destaquen també els creixements registrats, respecte a novembre de l'any passat, per capçaleres com El Dia (169%), El Periódico de Extremadura (148%), Diario de Mallorca (134%), La Opinión-El Correo de Zamora (131%) o Mediterráneo (114%), entre altres.

Els increments de la resta són: La Opinión de Málaga (+40%), El Periódico de Aragón (+90%), Diario de Ibiza (+68%), La Provincia (+78%), Diari de Girona (+10%), Regió7 (+28%), La Opinión la Coruña (+80%) i La Opinión de Murcia (+44%)

Irromp en els mesuraments de Comscore El Periódico de España, el nou diari d'abast nacional que va llançar Prensa Ibérica el passat 12 d'octubre i que frega ja el milió de visitants únics.

Els dos diaris esportius del grup afermen també el seu ritme creixement. El nombre de visitants únics de Sport és avui un 60% major que al novembre de l'any passat. Superdeporte creix, per part seva, un 178% en el mateix període.

Les revistes del grup també es consoliden com a referents en Internet. Cal destacar l'increment en l'audiència digital de Viajar, que creix un 98% en un any, i el posicionament de Woman, que aconsegueix els 1,3 milions de lectores.