El cos sense vida trobat aquest dijous a la zona on es buscava a les nenes desaparegudes a l'illa de Tenerife podria correspondre, pràcticament amb tota seguretat, al d'Olivia Gimeno, la més gran de les petites.

La magistrada titular de Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Güímar va finalitzar cap a les 20.00 hores d'aquest dijous 10 de juny l'aixecament del cadàver de la nena, de sis anys, a falta de proves forenses més determinants. L'autoritat judicial va dur a terme la diligència a l'Institut Anatòmic Forense de Tenerife, a La Llacuna, a on havia estat traslladat el cadàver cap a les 18.00 hores.

El cos va ser trobat pel robot submarí de rastreig del vaixell oceanogràfic «Ángeles Alvariño» al migdia a uns 1.000 metres de profunditat, a unes tres milles de la costa de Tenerife. Es trobava a l'interior d'una bossa d'esports amarrada a una àncora. Al costat es va trobar una altra bossa d'esports també llastada per l'àncora, però en aquest cas buida.

El cos va ser traslladat a terra cap a les 18.00 hores i portat a l'Anatòmic Forense per a l'aixecament. El vaixell «Ángeles Alvariño» continua el seu rastreig a la zona.

El Jutjat havia iniciat el passat mes d'abril les diligències prèvies en referència a la presumpta desaparició i segrest de les nenes, apuntant al seu pare, Tomás Gimeno, com a principal sospitós. Les diligències estan declarades secretes.

De moment es desconeix el parador del pare de les nenes i de la seva filla Anna, d'un any.