01 de maig de 2021
01.05.2021
L'Empordà
Dia Internacional dels Treballadors

1 de Maig | Yolanda Díaz: «Cal canviar un model laboral caduc basat en la precarietat»

La ministra de Treball diu que dialoga amb els agents socials per fer "la transformació definitiva" del marc laboral

01.05.2021 | 09:29
1 de Maig | Yolanda Díaz: «Cal canviar un model laboral caduc basat en la precarietat»

La vicepresidenta tercera i ministra de Treball del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha assegurat aquest Primer de Maig que la crisi generada per la pandèmia ha demostrat que cal canviar un "model laboral caduc basat en la precarietat, la temporalitat i la desigualtat". En un vídeo per l'1 de Maig, Díaz ha dit que el seu ministeri treballa "pel futur, però sobretot per l'avui", i que amb la "implicació i diàleg" dels agents socials promouen "la transformació definitiva del model productiu i de relacions laborals". "Ho sap Europa, que ja ha rebut les reformes per modernitzar el mercat laboral", ha afegit Díaz.

La vicepresidenta espanyola responsable de Treball ha remarcat que l'1 de Maig "mai ha estat un dia més, i menys encara aquest 2021". "Estem decidits a posar el treball i les persones en el nucli d'una societat més justa i igualitària", ha remarcat.

"Els valors de la feina decent, la solidaritat, la igualtat i la justícia social són sens dubte la resposta més efectiva i rotunda a la crisi econòmica i social que travessem", ha indicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook