25 de març de 2021
25.03.2021
L'Empordà

El Congrés escull el periodista José Manuel Pérez Tornero nou president de RTVE

Ha rebut el suport de més de dos terços de la cambra i no ha tingut cap vot en contraatacar

25.03.2021 | 17:45
Pla mig del catedràtic de Periodisme i periodista Jose Manuel Pérez Tornero, escollit el dijous 25 de març del 2021 president de RTVE.

El Congrés dels Diputats ha escollit aquest dijous el periodista i catedràtic José Manuel Pérez Tornero nou president de RTVE. La presa de possessió tindrà lloca aquest divendres a la cambra baixa espanyola a les dotze del migdia.

Al mateix acte prendran possessió els nou consellers que també han triat els partits al Congrés i al Senat, Elena Sánchez Caballero, José Manuel Martín Medem, Carmen Sastre, Jenaro Castro, Juan José Baños, Roberto Lakidain, Ramón Colom, Consuelo Aparicio i Concepción Cascajosa. Pérez Tornero ha rebut el suport de més de dos terços de la cambra (247 dels 269 vots emesos, amb 21 vots en blanc i 1 nul). Substitueix en el càrrec Rosa María Mateo, administradora provisional única des del juliol del 2018.

Pérez Tornero va néixer a Almería el 1954 i és catedràtic de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit de periodista a premsa escrita, ràdio i televisió i és creador i director de programes de televisió a RTVE com ara 'La aventura del saber'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook