L'ONCE reintegrarà als clients l'import dels cupons i bitllets adquirits corresponents als sortejos cancel·lats, a excepció del Sorteig Extraordinari del Dia del Pare, que se celebrarà quan les circumstàncies ho permetin.

Així, es procedirà a la devolució dels productes de la modalitat Cupó de l'ONCE i els sortejos de Triplex de l'ONCE, 7/39, i Super ONCE, cancel·lats des del dilluns, 16 de març.

L'import dels cupons i bitllets adquirits corresponents als sortejos cancel·lats es reintegrarà als clients una vegada finalitzi l'Estat d'alarma pel coronavirus, per a la qual cosa informarà del procediment a seguir arribat el moment.

Respecte al Sorteig Extraordinari del Dia del Pare de l'ONCE, aquest sorteig se celebrarà quan les circumstàncies ho permetin, de manera que els clients han de conservar els seus cupons adquirits amb anterioritat a la suspensió de l'activitat de comercialització.

D'altra banda, mentre duri l'Estat d'alarma es redueix el número de sortejos de l’Eurojackpot en el qual es pot participar a través de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE, on es manté la venda de loteria instantània.

Es recorda igualment que ha quedat paralitzat el termini de caducitat dels productes premiats. Els posseïdors de cupons o bitllets premiats han de guardar-los per al seu cobrament posterior.