L'Once, d'acord amb les criteris establerts per les autoritats competents per frenar l'avanç del coronavirus, ha traslladat a tots els seus venedors la decisió de suspendre les vendes dels seus productes de loteria. Aquesta informació s'ha traslladat de forma accessible per a tothom a través dels Terminals Punt de Venda (TPV), així com per altres vies.

Els agents venedors només podran realitzar determinades tasques de devolució, gestió administrativa, entre altres, però no podran realitzar venda de cap tipus de producte, inclosos els tradicionals cupons.

Pel que fa a la venda en línia a través del portal oficial només es permetrà participar en els jocs coneguts com Eurojackpot i loteria instantània.

L'Organització ha informat que "seguirà atenta les decisions de les autoritats de tots els àmbits i emprendrà les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat de tots els seus treballadors i treballadores".

Agraeix igualment "la solidaritat de tots els ciutadans i es compromet a seguir donant suport a les més de 72.000 persones cegues afiliades a l'Organització per tots els mitjans ara disponibles per a acompanyar i ajudar les persones amb discapacitat, un col·lectiu especialment sensible i vulnerable".