Els casos de coronavirus registrats a Espanya s'eleven a un total de 6.252 fins a les 19.00 hores d'aquest dissabte. 193 persones han mort per aquesta causa i 517 pacients han estat donats d'alta al nostre país.

Aquestes dades estan recollides de canal de Youtube Roylab Stats, que mostra en directe la propagació de l'coronavirus a temps real.

Les últimes dades ofertes pel Ministeri de Sanitat a les 11.30 hores d'aquest dissabte situaven els casos de coronavirus registrats a Espanya en 5.753, amb 136 persones mortes per aquesta causa i 517 altes.

La Comunitat de Madrid ha registrat 281 casos respecte a la nit de divendres, mentre que la Conselleria de Salut de la Generalitat ha informat que en les últimes hores s'han diagnosticat 206 nous casos.

L'alta incidència de l'coronavirus a Espanya, qualificat ja com epidèmia per part de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), ha propiciat que aquest dissabte el Consell de Ministres s'hagi reunit de forma extraordinària per aprovar un reial decret llei que posarà a el país en un 'estat d'alarma' durant 15 dies, com va anunciar el president de Govern, Pedro Sánchez.