Les administracions 1 i 2 de Sant Vicenç del Raspeig, (Alacant), situades al Carrer Manuel de Falla i a l'Avinguda de la Llibertat, han venut 20 sèries (19 i 1 respectivament) de la grossa de la Loteria de Nadal, el que suposa que el primer premi hagi deixat en el municipi un pot de 80 milions d'euros.

Un dels afortunats amb la grossa a la província, Alberto Aracil, és cambrer en un bar pròxim a l'administració situada al carrer Manuel de Falla i ha guanyat 160.000 euros amb un dècim compartit.

Alberto explica que es trobava servint una torrada de pernil quan s'ha assabentat que era un dels afortunats de la Loteria de Nadal d'enguany. "Avui segueixo treballant però demà em gastaré 12.000 euros en una borratxera".

Sant Vicent no és l'únic municipi premiat amb la Grossa a Alacant. L'administració número 3 d'Alcoi, situada al carrer Sant Tomàs, ha venut 15 sèries del 26590, el número premiat amb la grossa de Nadal, que ha deixat 60 milions d'euros a la localitat.

Moraira també ha estat l'altre municipi de la província que s'ha sumat a la sort de la Grossa de Nadal a Alacant, ja que l'administració número 1 ubicada a l'edifici Benidorm de la localitat ha venut 5 sèries del primer premi de la Loteria de Nadal, el que suposen 20 milions d'euros.