Un home de 37 anys, la identitat no ha estat facilitada, va ser detingut diumenge a la localitat murciana de Cobatillas acusat d'agredir sexualment una jove, informen fonts pròximes al cas.

Els fets tenien lloc al carrer La Cebada de l'esmentada població murciana, sobre dos quarts de deu del matí. La víctima, una noia de 23 anys, es va defensar de l'atac amb un ganivet i va aconseguir carregar contra el subjecte. En el forcejament li va fer un tall a la mà.

Agents de la Guàrdia Civil van acudir al lloc dels fets i en veure que el presumpte violador estava sagnant abundantment, van sol·licitar la presència de sanitaris. Aquests es van desplaçar en una ambulància i van atendre in situ a el suposat agressor, a qui van cosir la mà amb diversos punts.

Així mateix, els sanitaris van auxiliar la noia, que es trobava molt nerviosa, i la van traslladar en ambulància a l'hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, per ser sotmesa a un examen forense. Fonts pròximes a el cas van apuntar que la víctima presenta signes evidents d'haver patit una agressió sexual amb penetració.

El presumpte agressor va assegurar que es va tractar de sexe consentit i creu que la dona s'ha inventat la violació per evitar problemes amb la seva parella.