11 de octubre de 2019
11.10.2019

El Govern exhumarà Franco abans del 25 d'octubre

Així ho ha afirmat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres Carmen Calvo

11.10.2019 | 13:42
Imatge de la tomba del dictador.

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha anunciat avui que el Govern exhumarà les restes de Franco abans del 25 d'octubre, després de l'acord adoptat avui pel Consell de Ministres que ha portat en mà el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez.

Des d'avui i fins a aquesta data, l'Executiu adoptarà totes les mesures tècniques i de seguretat necessàries per dur a terme l'exhumació del dictador del Valle i la seva reinhumació al cementiri de Migorrubio.

Així ho ha afirmat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres després que ahir el Tribunal Suprem aixequés l'últim obstacle per poder accedir a la Basílica del Valle de los Caídos i exhumar les restes de Francisco Franco tot i la negativa del prior de l'Abadia a autoritzar aquesta entrada.

Segons Calvo, el Govern ho va a fer amb "absolut respecte al que representen unes restes humanes" i la pròpia família i amb la "discreció que correspon el tractament d'una situació que afecta les restes d'una persona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho