04 de octubre de 2019
04.10.2019

Polèmica per la inauguració del primer hotel exclusiu per a dones: «Ens estem tornant imbècils»

Així és l'allotjament que prohibeix l'entrada als homes

04.10.2019 | 16:29
El polèmic hotel

Només és apte per a dones. Així funciona el primer hotel exclusiu per a dones d'Espanya, obert a Mallorca. L'hotel Som Dona, situat a la localitat de Porto Cristo, té prohibida l'entrada d'homes. És "un ambient únic pensat per a la dona", diuen a la seva pàgina web. La proposta no ha semblat encertada a tothom. N'hi ha que qualifiquen la idea com una "estupidesa enorme".

Ser dona i tenir més de 14 anys són les dues condicions per poder reservar habitació en aquest hotel, on tot està pensat per agradar al públic femení. "La decoració és atrevida i està inspirada en les característiques femenines, modern, funcional i diferent", especifiquen a la seva pàgina web. Els clients són dones, però les treballadores també. Des de l'hotel no es neguen a contractar homes, però, de moment, només hi treballen dones.

"Ja sé d'un hotel al qual no aniré, ens estem tornant imbècils", comentava una dona a través de les xarxes socials. "Hotel només per a blancs. Els negres estan prohibits. (EEUU any 1850 o Espanya 2019)", deia un altre dels comentaris.

Segons els responsables de l'hotel, l'establiment neix perquè hi ha una alta demanda. Segueixen la tendència empresarial d'establiments pensats només per a dones, com és el cas de, per exemple, algun gimnàs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho