10 de setembre de 2019
10.09.2019

Troben el cadàver d'un nadó en un contenidor d'Alacant

La policia sospita que el cos havia estat llançat a les escombraries poques hores abans

10.09.2019 | 10:44
Policies davant el contenidor on es va trobar el cos

La Policia d'Alacant està investigant l'aparició del cadàver d'un nadó trobat en un contenidor d'escombraries ahir al vespre. Un drapaire que estava buscant entre les escombraries va donar la veu d'alerta en trobar el cos del nadó, que encara tenia el cordó umbilical, mentre remenava entre les bosses.

Els fets van passar a l'altura del número 15 del carrer General Elizaicin d'Alacant. Al lloc es van desplaçar unitats de la Brigada de Policia Judicial i Científica que van estar examinant el contenidor i les bosses a la recerca d'indicis que permetin donar amb la identitat de la mare del nen.

Fonts policials consultades asseguren que el cos del nadó podria portar algunes hores ja mort, tot i que encara no presentava rigidesa. El petit era de raça caucàsica. La investigació se centra ara en trobar la mare. Les indagacions en un primer moment se centraran en hospitals, clíniques i centres de salut per determinar si van atendre alguna dona que hagués donat a llum recentment o que hagués patit alguna hemorràgia que fos compatible amb un part.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho