La Policia Local de Granada ha detectat, a través d'una denúncia realitzada per les xarxes socials, a diversos menors d'un institut de Granada gravant-se amb el mòbil realitzant el repte de l'anomenat 'joc de la mort', que consisteix en escanyar algú fins deixar-lo inconscient, uns fets que s'han traslladat a la Fiscalia, segons han informat a Europa Press fonts d'aquest cos. Aquest fet s'havia deterctat en anteriors ocasions en diversos centres docents, entre ells l'Institut de la Jonquera. Aleshores, tots els sectors implicats per aturar aquesta perillosa activitat i evitar-ne les conseqüències.

Es tracta de l'únic cas detectat fins al moment a Granada d'aquest perillós 'joc' en què menors de segon i tercer de l'ESO s'han gravat en els exteriors del centre estrenyent-se el coll fins que la persona queda inconscient.

Després de tenir coneixement d'aquest fet, la Policia Local es va posar en contacte amb el director del centre, a qui "ja li havia arribat alguna cosa" d'aquest assumpte i es va decidir actuar a l'institut, on aquest cos va impartir dimarts als estudiants de segon i tercer de l'ESO una xerrada per explicar-los les "greus conseqüències" que pot comportar aquesta pràctica.

La Policia Local no ha detectat més casos a Granada fins al moment, tot i que segueix en contacte per aquest assumpte amb la direcció del centre i amb la Fiscalia.