25 de maig de 2019
25.05.2019

Un home executa una gossa moribunda i abandonada amb dos trets d'escopeta en un poble de Jaén

Un altre animal va ser disparat a la columna vertebral

25.05.2019 | 12:05
Un home executa una gossa moribunda i abandonada amb dos trets d'escopeta en un poble de Jaén

Una protectora de la província de Jaén, ha denunciat la mort a trets d'escopeta d'una gossa de raça pastor alemany, que va ser "executada", mentre que una altra va ser ferida a la columna.

Els fets es van produir quan dues femelles de pastor alemany van ser abandonades al municipi de La Higuera-Arjonilla. Dos voluntaris de l'associació estaven buscant als animals, que deambulaven per la localitat.

Dimecres es va produir l'atac a una ovella d'un ramader de la zona. Els voluntaris de la protectora van preparar dues gàbies trampa per atrapar-les. Va ser aleshores quan van escoltar quatre trets d'escopeta. Poc després van trobar una de les gosses mortes, amb dos trets al coll, que havia mort dessagnant-se. L'altra havia desaparegut. La gossa morta estava a uns metres d'una de les gàbies. Posteriorment van trobar a l'altra gossa, ferida, amb un impacte de bala a la columna que li impedeix caminar i un altre per la cua, que podria haver afectat el còlon i al control dels esfínters.

Segons informa La Voz de Jaén, la Guàrdia Civil va interrogar l'autor dels trets i li va retirar l'arma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho