Una treballadora de l'empresa de seguretat de l'aeroport de Palma de Mallorca ha mort aquest dijous després de ser operada en una clínica de la ciutat després d'haver de ser agredida diumenge passat per un turista alemany.

Segons ha informat la Guàrdia Civil a Europa Press, els fets van tenir lloc el passat diumenge 28 a l'aeroport de Son Sant Joan, quan la treballadora va patir una agressió per part d'un turista alemany que acabava d'aterrar a Mallorca.

Les lesions van causar en la dona importants fractures al maluc, pel que va ser traslladada a un centre hospitalari de la ciutat, on va morir aquest dijous després de ser sotmesa a una intervenció quirúrgica.

La benemèrita va procedir a la detenció del ciutadà alemany per un delicte de lesions. L'individu en qüestió va passar a disposició judicial i va quedar posat en llibertat posteriorment.

Fonts de la Guàrdia Civil han assenyalat que, després de la mort de l'empleada, el jutge haurà de determinar si la mort té relació amb el delicte de lesions.