17 de abril de 2019
17.04.2019

Detingut un gihadista que volia provocar una massacre a la Setmana Santa de Sevilla

Planejava utilitzar un explosiu de fabricació casolana conegut com la mare de Satanàs

17.04.2019 | 16:07
Setmana Santa a Sevilla

La Policia Nacional i els serveis d'informació espanyols i marroquins han desenvolupat una operació antiterrorista que ha culminat amb la detenció al Marroc d'un gihadista que presumptament tenia previst atemptar a Sevilla, ha informat el Ministeri de l'Interior. El terrorista planejava utilitzar un explosiu de fabricació casolana conegut com 'la mare de Satanàs' i tenia intencions suïcides, si amb això aconseguia provocar el nombre més gran de víctimes.

La Policia Nacional està procedint al registre de vostre domicili a la capital andalusa. El Ministeri de l'Interior va acordar la passada setmana el reforçament dels dispositius de seguretat i de les capacitats d'informació, de control i de seguiment antiterrorista per part dels cossos de seguretat de l'Estat, així com de la resta dels cossos policials, amb motiu de la celebració de la Setmana Santa i de les pròximes eleccions.

Com a conseqüència d'aquesta decisió, s'estan desenvolupant dispositius específics en cadascuna de les ciutats espanyoles per garantir la seguretat ciutadana i el normal desenvolupament d'aquests actes. Aquest reforç es concentra, fonamentalment, als espais i mitjans de transport, esdeveniments religiosos, d'oci o lúdics amb alta afluència de persones i en aquells llocs estratègics que son imprescindibles per al normal funcionament de l'activitat ciudadana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho