Manuel Llofriu, membre del comitè local de Vox-Alcúdia, ha encès la polèmica a l'abocar a les xarxes socials el següent comentari: "Després es pregunten per què alguns opten per matar-les abans de suïcidar-se".

Llofriu va incloure el comentari en una notícia sobre denúncies falses d'abusos sexuals. És cert també que persones de Vox Balears que l'han renyat i li han demanat a les mateixes xarxes que quedi desvinculat totalment del partit. És més, han assegurat que no està afiliat. Tanmateix, sí que és membre de Vox Alcúdia i es va fotografiar amb Jorge Campos, president de Vox Balears, en la presentació del comitè local. Aquest comentari s'afegeix a la polèmica suscitada després de la falsa agressió "per part de feministes radicals" a tres joves del poble de Son Servera, difosa pel partit.

Llofriu, davant l'allau de condemnes al seu desagradable comentari, ha decidit demanar disculpes: "Lamento que s'hagi usat aquest desafortunat comentari per atacar Vox i demano disculpes si algú es va sentir ofès per aquest comentari que clarament s'ha mal interpretat". El membre del comitè local de Vox intenta per tots els mitjans justificar l'injustificable en donar-se compte de les seves terribles paraules. "L'únic que vaig voler fer és deixar constància que les denúncies falses a molts homes els destrossen la vida i no tenen ajuda de cap tipus per part de les institucions".

El seu argument per demostrar que no és partidari de la violència de gènere, també el deixa en evidència: "En cap cas estic a favor de la violència contra la dona: tinc mare, dona i dues filles", afirma Llofriu.

Persones vinculades a Vox-Balears, com és el cas de Montse Amat, li recriminen el seu comentari: "No només és un comentari desafortunat, és terrible. Res justifica una agressió i menys la mort d'un ésser humà". Tot seguit li demana que es desvinculi totalment del partit, després d'assegurar que no està afiliat. Malgrat no tenir aquesta afiliació, Manuel Llofriu sí que va ser presentat com a membre del comitè local de Vox Alcúdia per Jorge Campos i apareix en fotografies amb el general Fulgencio Coll, candidat de Vox a l'alcaldia de Palma.