La Guàrdia Civil està investigant la mort d'una parella d'origen belga que es va intoxicar amb monòxid de carboni a casa seva a Escorca, a Mallorca. Els cossos sense vida de l'home i de la dona van ser trobats sobre el llit aquest dissabte després que una patrulla de l'institut armat anés a la finca, alertada per un conegut, que va indicar que no sabia res d'ells. Segons la seva versió, els havia cridat i no responien.

Els agents van descobrir els dos cadàvers al llit. No hi havia senyals de violència. La Policia Judicial està investigant les circumstàncies de la mort del matrimoni. La Guàrdia Civil estudia com a principal hipòtesi que es tracta d'un accident en haver-se intoxicat les víctimes amb monòxid de carboni per la mala combustió d'una estufa de llenya.

L'autòpsia, que previsiblement se'ls practicarà aquest dilluns, aclarirà les causes de l'accident. Un jutjat d'instrucció d'Inca també ha obert diligències després de la troballa dels dos cadàvers. Des d'un primer moment, els investigadors van descartar la participació de terceres persones en els fets. No hi havia indicis de violència, la casa tampoc estava desordenada i l'habitatge estava tancat per dins, de manera que ningú va entrar a l'immoble.

La Guàrdia Civil va començar a investigar els fets quan una persona propera a la parella va avisar preocupat que no en tenia notícies. Una patrulla de l'institut armat de Pollença es va mobilitzar i va acudir a la finca d'Escorca, on pel que sembla els dos ciutadans belgues residien per temporades.