La Policia Nacional ha detingut a Madrid un home com a presumpte autor de la mort de la seva mare, a la qual suposadament va esquarterar, han informat a Efe fonts de la Direcció Superior d'aquest cos.

L'home va ser arrestat dijous al mateix domicili on es va trobar el cadàver, després que una amiga de la víctima comuniqués a l'oficina de denúncies i atenció al ciutadà del districte de Salamanca que no veia la dona des de feia un mes.

Després d'aquesta denúncia, agents de la Policia es van dirigir fins al domicili de la víctima i quan van entrar van trobar-hi el cos esquarterat de la dona. Segons les mateixes fonts, a l'interior de la casa hi havia el fill, que va ser arrestat pels agents com a presumpte autor.

El cos va ser trobat en un bagul congelador, on l'homicida l'hauria introduït fa un any. El jove, de 26 anys, ha assenyalat als agents que guardava els trossos en diversos tàper, que se'ls estava menjant i també en donava al gos, han indicat a Efe fonts de la investigació.

Les mateixes fonts han precisat que el jove, arrestat aquest dijous en un habitatge del barri madrileny de Ventas, compta amb múltiples antecedents policials per maltractaments, alguns d'ells infringits a la seva pròpia mare.

Escena dantesca

Per la seva banda, la Prefectura Superior de Policia ha informat que la troballa del cadàver esquarterat i la detenció es va produir aquest dijous després que una amiga de la víctima denunciés a la comissaria del districte de Salamanca que feia aproximadament un mes que no veia la dona.

Després d'aquesta denúncia, agents de la Policia es van dirigir fins al domicili de la víctima, ubicat al número 50 del carrer de Francisco Navacerrada, en Vendes. Un cop a l'habitatge, el jove els va dir que la seva mare havia mort i que el cadàver era allà.

Els agents es van trobar amb un escena dantesca. El jove havia esquarterat el cos de la seva mare i havia introduït els trossos en tàper. A més, segons els va confessar, s'estava menjant el cos de la seva progenitora i també en donava algun tros al gos.