La Policia Nacional ha detingut un pederasta de 52 anys que va tocar una nena de 13 en un bus urbà de València després que la menor ho expliqués dies després de l'agressió a la conductora del vehicle.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de València, la detenció va ser practicada la setmana passada, encara que no havia transcendit fins ara. L'adolescent es va adonar que l'home que li havia tocat els pits un mes abans, en el mateix trajecte i a una hora similar, tornava a viatjar en el mateix autobús que ella, així que va avisar la conductora, que va aturar el vehicle al mig del carrer.

La conductora va alertar la Policia Nacional, que va enviar-hi immediatament un cotxe patrulla. Els agents van entrar i van detenir l'agressor sexual, que fins ara no tenia antecedents.

La menor, acompanyada d'un familiar, va denunciar que aquest home s'havia assegut darrere d'ella i, després d'introduir la mà entre el vidre i el seient, li havia tocat els pits. La nena no només li va recriminar la seva actitud, malgrat la qual cosa no va cessar, sinó que a més es va aixecar del seu seient i va avisar al conductor, però el pederasta va aprofitar aquell instant i va escapar de l'autobús aprofitant l'obertura de les portes.

Experts en abusos sexuals de la unitat de família i atenció a la dona (UFAM) investiguen ja si hi ha més casos, cosa molt probable, ja que aquest tipus d'agressor sexual sol repetir una i altra vegada les seves accions.