19 de desembre de 2018
19.12.2018

El detingut pel crim de Laura Luelmo confessa el crim

Bernardo Montoya, que va sortir de la presó el passat mes d'octubre, ja havia estat entre reixes per un assassinat

19.12.2018 | 09:44
El detingut pel crim de Laura Luelmo confessa el crim

Bernardo Montoya, l'únic detingut com a sospitós de la mort de Laura Luelmo, ha confessat que va matar la jove professora de Zamora. Montoya va sortir de la presó el passat mes d'octubre després de complir una condemna de dos anys i deu mesos per dos robatoris amb violència, segons confirmen a Europa Press fonts coneixedores del cas. Prèviament, va complir una altra condemna de 17 anys i nou mesos, en aquesta ocasió per assassinat i violació.

L'acusat, de 50 anys, portava tot just dos mesos en llibertat després de complir dues condemnes, segons consta en els registres penitenciaris. La primera va ser per matar el 1995 a una dona de 82 anys a Cortegana, a la qual va abordar a casa assestant-li diverses punyalades. El cas el va instruir un jutjat d'Aracena. Mesos després de complir aquesta condemna, va ingressar de nou a la presó per dos robatoris amb violència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho