La Guàrdia Civil ha confirmat que el cadàver trobat passat el migdia en una zona de l'entorn de la localitat del Campillo (Huelva) correspon a Laura Luelmo, la jove professora de 26 anys natural de Zamora que havia desaparegut dimecres passat, segons un tuit de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils.

El cadàver ha estat trobat per un veí de la localitat a uns quatre quilòmetres del nucli poblacional, entre uns matolls, una zona que havia de ser batuda avui mateix.

"A les 12,00 horesuna persona que estava passejant pel camp ha alertat de la localització d'un cos, troballa que la Guàrdia Civil ja ha confirmat", ha remarcat el delegat del Govern a Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis.

Gómez de Celis ja havia avançat que "tots els indicis" apuntaven que el cos trobat és el de la jove zamorana. Les autoritats han traslladat la trista notícia a la família i han reclamat respecte a la investigació, que ara se centrarà en "trobar un culpable si n'hi ha".

A partir del moment de la troballa, s'ha avisat la Unitat Científica d'experts de la Guàrdia Civil i s'ha procedit a acordonar la zona per començar la recerca de pistes.

Rodríguez Gómez de Celis ha explicat que a la família ja li han comunicat "tota la informació". Ha informat que ha traslladat a la família "tot el respecte i afecte" en el seu nom, "en el de la Guàrdia Civil, en el de tots els veïns de la comarca, en el dels efectius de tots els dispositius que han participat en la recerca i, especialment, l'afecte del president del Govern, Pedro Sánchez ".