La confrontació de l'ADN ha confirmat que el cos que va aparèixer esquarterat dins d'una maleta al districte madrileny d'Usera el passat mes d'agost és de Heydi Pau B. la núvia de César Román, un empresari conegut com el 'rei del cachopo', que porta mesos desaparegut.

Fonts policials han informat a Efe del resultat de la investigació sobre el cadàver de la dona, d'origen llatinoamericà, que va ser trobat el passat 13 d'agost en una nau propietat d'aquest empresari.

Les fonts han afegit que 'el rei del cachopo' és un dels principals sospitosos de la mort de la dona, si bé no es descarten altres hipòtesis, com una venjança motivada pels problemes econòmics en què es podria veure implicat.

Per això, agents d'Homicidis de la Policia s'han desplaçat recentment a la província de Toledo per realitzar un registre en una propietat de César Román.

La prova d'ADN ha permès avançar en dues investigacions que podrien confluir en una sola: d'una banda, la troballa del cadàver d'Usera; de l'altra, la desaparició del "rei del cachopo".

El cos de la dona va ser trobat el 13 d'agost desmembrat i dins d'una maleta. Estava en una nau en la qual s'havia produït un petit incendi.

Des de dies abans, en concret des del 30 de juliol, està desaparegut César Román. Una setmana abans, el 23, la família de Heidi Pau havia denunciat la seva a través de Sosdesaparecidos.

Els investigadors situen el "rei del cachopo" com un dels principals sospitosos del crim, si bé no es descarta una venjança per motius econòmics. El diari El País va informar a finals d'octubre de la seva desaparició i dels nombrosos deutes que tenia.