12 de novembre de 2018
12.11.2018

Mor Jaume Estrany, el nen que va impulsar la campanya solidāria de recollida de taps

El petit, que patia parālisi cerebral, ha mort als 9 anys

12.11.2018 | 19:47
Mor Jaume Estrany, el nen que va impulsar la campanya solidāria de recollida de taps

Aquest dilluns s'ha conegut la trista notícia de la mort de Jaume Estrany als 9 anys d'edat. La mare del petit ho ha fet públic en el perfil de Facebook de l'associació Arka Taps Solidaris, entitat que es va crear per recaptar fons d'ajuda per a nens que com en Jaume, patien paràlisi cerebral. "Ja sabeu com era ell", explica, "un nen alegre, feliç i al que li agradava estar envoltat de gent".

"Mai vaig pensar que arribaria un dia que ja no estaries entre nosaltres. Has lluitat durant 9 anys però aquesta última batalla ha estat invencible", comença el text. Agraïment, amor i per descomptat molta tristesa són els sentiments que afloren en aquest sentit missatge: "No podem estar més orgullosos de tu, el meu amor, el nostre tresor, el nostre campió de la casa", continua. "Només tenim paraules d'agraïment per haver donat llum a la nostra vida i ensenyat a valorar molt les coses".

El 2012 els pares de Jaume Estrany van iniciar una campanya per a la recollida de taps solidaris que permetés recaptar fons per ajudar el seu fill i altres nens en la seva situació a les illes. Poc després al costat d'altres progenitors van crear Arka per a la recollida i gestió de fons d'ajuda als nens amb paràlisi cerebral.

Fa només dos mesos que els pares de Jaume i del seu company de col·legi Noah reclamaven un equip d'atenció especial adequat a les necessitats de tots dos nens al centre escolar a què assistien. Per aquest motiu els dos petits es van incorporar a les classes una setmana després de l'inici de curs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho