Un nen de dos anys està ingressat en estat greu a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla després de rebre una pallissa, presumptament de mans de la parella de la seva mare, a la barriada de Torreblanca de Sevilla i al qual busca la Policia Nacional.

Segons ha avançat Diari de Sevilla i han confirmat avui a Efe fonts policials, el presumpte agressor, del qual no han transcendit més dades, és la parella sentimental de la mare del nen, no és el pare del menor, i tant la dona com el nen van ser trobats en una habitació tancats, després de l'alerta de l'àvia del menor en passar diversos dies sense saber res d'ells.

Per accedir a l'habitatge on es trobaven la dona i el menor va ser necessària la intervenció dels bombers, sense que es tinguin més dades del succés, en què l'agressor va utilitzar un bat de beisbol com arma.

Tots dos van ser traslladats a l'hospital Virgen del Rocío, on la mare va ser atesa en presentar ferides de caràcter menys greu per les que va ser donada d'alta, mentre que el menor va ser ingressat i els metges de l'hospital se centren en comprovar els danys al cap que pugui tenir, ja que és on presenta la quantitat més gran de cops.