Testimonis presencials han relatat avui que una mare que va morir ahir a la nit a la riuada de la localitat mallorquina de Sant Llorenç va aconseguir salvar la seva filla de 8 anys, però no al seu fill de 5 anys, que està sent buscat des de llavors pels equips de rescat que treballen a la zona del Llevant de Mallorca. Segons aquest tràgic relat, la dona, la identitat de la qual no s'ha fet pública, anava en el seu cotxe amb els seus dos fills quan els va sorprendre la riuada i va veure com el nivell de l'aigua pujava amb gran celeritat.

Ràpidament, va aconseguir treure del cotxe a la seva filla, però no al petit, que en aquests moments està desaparegut. El cadàver de la mare ha estat trobat a l'interior de l'automòbil. De la mateixa manera, s'apunta que una altra dona a la mateixa zona que viatjava amb una nena va aconseguir sortir del vehicle i salvar la vida lligades a un arbre fins que la Guàrdia Civil la va rescatar. Precisament una patrulla de la Benemèrita es va jugar la vida per treure a una parella de l'interior d'una casa. Els van introduir en el vehicle policial a través de la finestra.

La riuada va arrossegar ahir a molts cotxes que han quedat destrossats, amb els vidres trencats i que estan plens de brancatge i pedres.

La Unitat Militar d'Emergències (UME) està rastrejant tot el recorregut al llarg del torrent desbordat de Sant Llorenç, de 7 quilòmetres d'extensió, fins a la desembocadura al mar.