L'home que va saltar aquest matí per la finestra d'un sisè pis d'edifici de Màlaga amb una menor de sis anys era amic de la família. La investigació policial apunta que el mort, de 50 anys, hauria tirat la nena primer per saltar al buit posteriorment.

Segons les primeres indagacions, el mort estava passant uns dies amb la família. En el moment del succés, el pare es disposava a portar les seves filles a l'escola quan l'home, que moments després anava a viatjar de tornada a casa seva, ha agafat a una de les nenes i l'ha llançat per la finestra de l'habitatge al pati interior, i immediatament s'ha tirat ell.

Els agents estan investigant si el difunt patia algun trastorn mental, segons ha informat la Policia Nacional. Va ser abans de les 08.30 hores quan el telèfon 1-1-2 ha rebut la primera de diverses trucades que alertaven de la caiguda d'un home i una menor a l'interior d'un recinte.

De manera immediata, la sala del centre coordinador ha activat a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), a Cos Nacional de Policia i la Policia Local. Els sanitaris desplaçats fins al lloc van confirmar la mort de la nena i l'home.

El Centre de Coordinació d'Emergències (CECEM) 112 a Màlaga ha activat al Grup d'Intervenció Psicològica en Emergències i Desastres (GIPED) per atendre els familiars dels morts. El barri on ha tingut lloc els fets, a la zona de Parc Litoral, està commocionat.