Eren al voltant de les 13:45 hores de dimecres quan la Guàrdia Civil es va presentar en una casa rural de Coín, a Màlaga, on van trobar els cadàvers de dues dones i un home en avançat estat de descomposició, segons han explicat fonts pròximes al cas.

Va ser després de la trucada del fill dels propietaris de l'habitatge quan els agents de l'institut armat es van desplaçar fins al lloc dels fets. Allà, el servei de criminalística de la Guàrdia Civil de Màlaga va realitzar una inspecció ocular. La inspecció, segons han assenyalat, a causa del nombre de cadàvers i de la complexitat de l'escenari, no va poder finalitzar dimecres.

Els morts són un matrimoni holandès i la mare d'ella. Ell, de 62 anys, va aparèixer penjat mentre que la causa de la mort de la dona, de 59 anys, encara es desconeix.

En una habitació contigua jeia també el cos inert d'una altra dona de 89 anys, de la qual tampoc es coneix encara el motiu de la seva mort. Pel que sembla, es tractaria de la mare d'ella, la nacionalitat també és holandesa.

Segons han detallat aquest dimecres fonts pròximes a la investigació, més que un crim de violència de gènere sembla un crim compassiu, encara que no han pogut determinar si ha estat una mort violenta causa de l'estat de descomposició dels cossos. Per tant, no descarten de moment cap possibilitat.

Poc abans de les 13.45 hores, el fill dels propietaris de l'habitatge llogat a aquesta família hauria trucat a la Guàrdia Civil, que va acudir a aquesta casa de camp on van trobar, segons van dir, un escenari amb una gran "complexitat". La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquest succés.