21 de setembre de 2018
21.09.2018
L'Empordà

La llet haurà d'indicar el seu origen en l'etiquetatge

La portaveu de de l'executiu assegura que el 88% dels consumidors espanyols veu necessària la mesura

21.09.2018 | 20:50
Una consumidora triant la llet en un supermercat

El Consell de Ministres ha aprovat un reial decret que obliga a Espanya a informar de l'origen de la llet en l'etiquetatge dels productes que la contenen, una norma que la portaveu del Govern, Isabel Celaá, ha valorat ja que, segons ha dit, el 88 % dels consumidors espanyols ho veu necessari.

Així ho ha assegurat aquest divendres durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres en la qual ha remarcat que és "la primera vegada" que s'aborda aquesta qüestió a Espanya i s'ha fet "acomodant-se" i harmonitzant el text aprovat a les directrius de la Unió Europea i els requisits que regeixen la informació alimentària.

Segons Celaá, l'etiquetatge obligatori de l'origen de la llet és una qüestió "important" que interessa "moltíssim" als treballadors d'aquest sector.

D'altra banda, ha informat de l'aprovació també d'un altre reial decret que regula els programes operatius de les organitzacions de productors de fruites i hortalisses: un assumpte de "interès" perquè "mou 200 milions de fons europeus i espanyols".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook