22 de agost de 2018
22.08.2018

Busquen a l'autor d'aquesta brutal agressió a dues dones grans a Bilbao

La policia ha difós les imatges d'una càmera de seguretat per trobar els autors de l'atac

22.08.2018 | 18:34
Busquen a l'autor d'aquesta brutal agressió a dues dones grans a Bilbao

La policia basca busca un home acusat d'agredir dues dones grans en les últimes hores. El succés va tenir lloc en un portal de Bilbao i va ser recollit per les càmeres de seguretat de l'edifici en el qual residien les dones.

Al vídeo, que es pot veure sota aquestes línies, l'acusat deixa entrar a la primera dona a l'ascensor i es queda només amb la segona.

Fa un gest per tancar la porta i recorre al collar d'or de la seva víctima. La dona intenta defensar-se. La seva veïna surt en la seva ajuda però ambdues acaben malferides del forcejament. Un cas que ha indignat els veïns de Bilbao.

S'ha difós la seva imatge i es demana la màxima col·laboració ciutadana per evitar que això pugui tornar a passar. No en va aquest tipus de delictes contra persones vulnerables com la gent gran les solen dur a terme sempre el mateix tipus de delinqüents.

És per això que els agents de la Policia demanen precaució als majors i que en cap cas entrin al portal amb desconeguts, que no obrin la porta del carrer a qui no s'identifiqui i que no pugin a l'ascensor amb persones de fora de l'edifici.

A més també són massa freqüents les estafes a majors de delinqüents que entren a les cases fent-se passar per falsos revisors del gas i aprofiten parar robar joies i diners en efectiu o per realitzar cobraments fraudulents.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho