13 de juliol de 2018
13.07.2018

Joan Carles I va donar a Corinna arxius secrets del CNI per protegir-la si ell moria

Segons una carta de l'excomissari Villarejo difosa per 'El Español', l'empresària i té "dades personals i privades de les personalitats més rellevants d'Espanya"

13.07.2018 | 11:12

Les gravacions en les quals l'empresària i amiga del rei emèrit Corinna zu Sayn-Wittgenstein admetia que Joan Carles I té diners a Suïssa i la utilitzava com a testaferro podrien ser només la punta de l'iceberg. Així ho assegura l'excomissari José Manuel Villarejo –ara a presó- en una carta difosa per 'El Español' aquest divendres que va redactar per a l'aleshores president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la qual assegura que l'amiga del rei emèrit té "dades personals i privades de les personalitats més rellevants d'Espanya". Segons la missiva, aquest arxiu secret contindria "gairebé un milió de fitxes individuals" que albergarien "les dades més sòrdides i obscures" dels que integren els poders fàctics del país. De fet, segons Villarejo, podrien forçar als implicats a adaptar les seves decisions als posseïdors d'aquestes dades. A més, el comissari detalla que Joan Carles I va posar aquesta documentació en mans de Corina per protegir-la si ella moria.

La missiva de Villarejo, actualment en presó preventiva, va ser entregada a un intermediari per tal que l'entregués a l'expresident de l'executiu espanyol Mariano Rajoy. Amb aquesta carta li volia transmetre que el CNI li havia encarregat guanyar-se la confiança de Corinna per recuperar l'arxiu, però la seva relació amb el general Sanz Roldán –encara director del Centre Nacional d'Intel·ligència- s'hauria torçat i hauria començat a ser perseguit. De fet, Villarejo considera aquesta missió l'inici dels seus mals judicials, però alguns dels procediments són anteriors a les seves reunions amb Corinna.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho