10 de juliol de 2018
10.07.2018

Sáenz de Santamaría creu que «a Catalunya es practica l'apartheid»

«No hi ha d'haver cap apaivagament amb aquesta gent»

10.07.2018 | 11:17
Sáenz de Santamaría.

La candidata a la presidència de PP Soraya Sáenz de Santamaría ha criticat aquest dimarts en una entrevista a la COPE la reunió entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, adduint que "el primer que hauria d´haver fer el president [Sánchez] és parlar amb els constitucionalistes abans de convidar Torra a fer turisme per La Moncloa". Segons Sáenz de Santamaría, "no hi ha d´haver cap apaivagament amb aquesta gent" perquè "a Catalunya practiquen l´apartheid" i "Sánchez ha de defensar primers els catalans que se senten espanyols".

La vicepresidenta també ha rebatut les crítiques que el seu rival a la presidència del PP, Pablo Casado, ha fet sobre "l´Operació diàleg" que va protagonitzar la vicepresidenta. "Jo amb qui més vaig dialogar a Catalunya va ser amb els catalans, amb les empreses, amb Societat Civil i els partits polítics que es veien assetjats o amenaçats", ha dit després de vantar-se que el seu únic problema judicial per l´actuació a Catalunya ha estat una querella per negar-se a publicat al BOE el nomenament dels consellers que es trobaven a l´estranger.

Segons Sáenz de Santamaría, durant la seva etapa al govern espanyol "no vam cedir ni una sola competència a Puigdemont ni vam retirar cap recurs". "Una cosa és el diàleg amb la societat catalana i una altra les cessions als partits independentistes", ha afirmat tot assegurant que ella "mai anirà contra la llei i defensarà la unitat d´Espanya".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho