02 de juliol de 2018
02.07.2018

'El Prenda' de La Manada passa un cap de setmana de festa a Eivissa

Podem critica que pugui gaudir d'una escapada a la illa tot i estar condemnat

02.07.2018 | 18:44
´El Prenda´ anant a firmar al jutjat de Sevilla

Podem Eivissa ha criticat la presència a la illa de José Ángel Prenda, un dels membres de 'La Manada' condemnats per abusar sexualment d'una dona en els Sanfermines i lamenten el fet que pugui passar un cap de setmana d'oci "malgrat les dades aclaparants en contra seva", cosa que els "intranquil·litza profundament".

"Recordem que 'el Prenda' en cap moment ha mostrat signes de penediment pels seus actes, ni ha demanat perdó a la víctima, ni ha mostrat consciència d'haver comès cap dany", adverteix la formació en un comunicat. En l'actualitat, aquest agressor té una condemna de nou anys de presó -dels quals només n'ha complert dos- encara que se li ha concedit la llibertat provisional fins que la sentència no sigui ferma.

"Des de Podem Eivissa reiterem que ens resulta absolutament incomprensible la llibertat dels membres de 'La Manada', i que aquesta decisió només s'explica pels arrelats prejudicis patriarcals i sexistes que encara colonitza bona part de l'estament judicial", afegeix el comunicat. "Al marge d'aquesta injustícia que criminalitza a la víctima, victimitzant-la doblement, ens resulta extremadament desagradable saber que un subjecte d'aquesta espècie hagi estat a la nostra illa".

"Resulta estrany també que algú que suposadament no pot apropar-se a la seva víctima -té prohibida l'entrada en la comunitat de Madrid- sí pugui moure's per la resta de l'Estat", conclou el comunicat de Podem.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho