07 de juny de 2018
07.06.2018
40 Años
40 Años

Detinguts tres jubilats amb 4 quilos de cocaïna a Barajas

Els espanyols, de 67 anys i 72 anys, portaven la droga amagada en un vol procedent de Lima

07.06.2018 | 11:54
Imatge d´arxiu de l´aeroport.

La Guàrdia Civil ha detingut a l'aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suárez a tres jubilats espanyols, dues dones de 67 anys i un home de 72, amb més de quatre quilos de cocaïna que portaven amagats en els seus equipatges en un vol procedent de Lima (Perú ), informa aquest cos.

En el moment de passar les mesures al recinte duaner es va detectar que les dones portaven una maleta on s'observaven diverses bosses de mà i dues ampolles de licor. En procedir a l'obertura de l'equipatge es van localitzar a l'interior de les bosses uns envasos plàstics amb una substància en pols de color blanc que després de ser analitzada i va donar positiu en cocaïna.

Les dues ampolles van ser sotmeses al test de drogues donant igualment positiu en cocaïna en aquest cas en format líquid. Instants després de ser detingudes es va establir un operatiu al recinte aeroportuari amb el qual es va aconseguir localitzar i detenir l'home que també està implicat.

Paral·lelament, en una altra actuació, la Guàrdia Civil ha arrestat a l'aeroport madrileny a un ciutadà colombià de 52 anys resident a Pedrezuela (Madrid) amb més de 47 quilos de cocaïna que portava en un vol procedent del seu país. El detingut havia distribuït 46 quilos en blocs dins del seu equipatge i la resta de la droga la portava impregnada en baietes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho