Una mare i la seva filla han estat assassinades per ferides d'arma blanca en un habitatge de Vitòria i el seu presumpte agressor, exparella de la jove, ha estat detingut després de calar foc a l'habitatge i saltar des d'un vuitè pis a una lona col·locada pels bombers.

Fonts del Departament basc de Seguretat han confirmat que la dona més jove, és a dir la filla, ha estat degollada i ha mort pràcticament a l'acte, mentre que la seva mare ha mort quan era traslladada a l'hospital de Txagorritxu de la capital alabesa.

Els fets han començat sobre les 11.30 hores en un edifici situat en el número 6 del carrer Julián de Arrese, al barri de Lakua de la capital alabesa.

El presumpte autor del crim hauria matat la dona més jove, amb la qual pel que hauria mantingut en el passat una relació sentimental.

L'agressor s'ha atrinxerat en l'habitatge i, quan la Unitat d'Intervenció de l'Ertzaintza ha entrat a l'edifici, ha calat foc al pis.

Els bombers han col·locat una lona davant la possibilitat que l'home es llancés al carrer, cosa que ha fet cap a les 13.00 hores. Posteriorment ha estat detingut i introduït en una ambulància per traslladar-ho a un hospital.