El secretari general del PSOE-M i portaveu adjunt del Grup Socialista a l'Assemblea de Madrid, José Manuel Franco, ha reconegut aquest dijous que durant "uns anys" hi va haver una "irregularitat" en el seu currículum, on apareixia com a llicenciat en Matemàtiques malgrat no haver obtingut el títol.

Així s'ha explicat Franco a la seva arribada a l'Assemblea de Madrid, on ha indicat que volia donar una explicació "lògica" davant la informació publicada per 'Ok Diari', que assegura que Franco va falsificar el seu currículum oficial col·locant que era Llicenciat en Matemàtiques quan no va acabar la carrera.

De fet, segons aquesta informació, durant dues legislatures (de 1995 a 1999 i de 1999 a 2003), en l'apartat de 'Qui és Qui' de l'Assemblea, Franco apareixia com a Llicenciat en Ciències Matemàtiques. També es recollia que havia estat professor d'aquesta matèria des de 1982 fins al 1987.

En declaracions als mitjans, ha destacat, precisament, que sí que va exercir com a professor de suport en aquesta matèria, i que l0 "error" va ser esmenat el 2003. "Sóc Llicenciat en Dret, és el que consta en el meu currículum actualment i vaig estudiar Matemàtiques al seu dia, en la meva primera etapa universitària, perquè vaig per la tercera ja, encara que no vaig aconseguir obtenir la llicenciatura ", ha explicat.

Franco ha destacat que sí que va exercir com a "professor de classes de suport", i que 15 anys després d'esmenar l'error, entén que "quan es posa professor de matemàtiques s'interpreta que un és llicenciat, però no ho és".

"Políticament es dóna rellevància a això per desviar altres temes més importants", ha indicat Franco, que juntament amb el portaveu del PSOE a l'Assemblea, Ángel Gabilondo, ha promogut la moció de censura contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després de la polèmica del seu màster a la Universitat Rei Juan Carlos (URJC).

Finalment, ha reiterat que "existia irregularitat en uns anys i el 2003 es va corregir" i que "davant d'una irregularitat s'ha d'actuar corregint com el 2003".