07 de abril de 2018
07.04.2018
40 Aņos
40 Aņos

El PP donarā suport a una comissiķ d'investigaciķ sobre el māster de Cifuentes

Ciudadanos havia donat un ultimātum de 48 hores al partit al poder a l'assemblea de Madrid

07.04.2018 | 15:16
El PP donarā suport a una comissiķ d'investigaciķ sobre el māster de Cifuentes

El Grup Parlamentari Popular recolzarà la creació d'una comissió d'investigació a l'Assemblea de Madrid sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, després que el portaveu de Ciudadanos, Ignacio Aguado, li hagi donat un ultimàtum de 48 hores perquè, si no la recolzava, exigiria la dimissió de la dirigent madrilenya.

"Una vegada presentada la iniciativa de creació d'una Comissió d'Investigació davant la Taula de l'Assemblea de Madrid, i si és conforme al Reglament en el seu objecte i normes, recolzarem la seva creació. Com sempre", ha assegurat el PP Comunitat de Madrid en el seu compte de Twitter sota el hashtag "#sinmiedoalaverdad".

Aguado, aquest matí, va imposar al PP que recolzés aquesta comissió, i que triessin en 48 hores "recolzar la comissió o la dimissió" de Cifuentes. Així, ha reiterat que ha d'estar signada per tots els seus diputats abans d'aquest mateix dilluns a les 12 hores i ha d'anar acompanyada del compromís que compareixeran persones implicades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho