05 de abril de 2018
05.04.2018
40 Años
40 Años

Escridassen la Reina Letizia en la seva reaparició pública

Ha rebut xiulets després d'assistir al seu primer acte després de l'episodi viscut a Mallorca

05.04.2018 | 15:58

Una jove ha xiulat i increpat aquest dijous a la Reina Letizia quan aquesta sortia de participar en un acte a l'Organització Mèdica Col·legial (OMC) a Madrid. Davant la seu s'havien congregat una trentena de transeünts i curiosos i en el moment en què la Reina s'ha ficat en el seu cotxe s'han escoltat xiulets i les paraules "Fuera, antipática, floja" des de darrere de les càmeres de televisió.

La jove que les ha dit després als periodistes que hagués volgut que la Reina digués "gràcies a tots els espanyols" per donar "de menjar" a tota la seva família, i l'ha titllat de "mal educada pel que li ha fet la seva sogra", al·ludint així al vídeo que ha circulat per les xarxes socials que mostra a la Reina Sofia tractant de fer-se una foto amb les seves nétes mentre Letizia passa diverses vegades per davant d'elles.

La Reina ha tingut aquest dijous el seu primer acte públic després que comencés a circular el vídeo, assistint, com tenia previst, a la II Jornada sobre el tractament de la discapacitat en xarxes socials a la seu de l'Organització Mèdica Col·legial. A la seva arribada alguns turistes arribats d'Astúries l'han saludat i li han dit "guapa".

Letizia ha entrat somrient i saludant amb la mà i, igualment, a la sortida s'ha limitat a somriure i a saludar amb la mà, mentre els periodistes li preguntaven a crits què tal es trobava.

La Casa Reial ha optat per no fer cap comentari sobre la polèmica que ha generat el vídeo i la seva única resposta és seguir treballant i complint amb l'agenda que tenen prevista els diferents membres de la Família Reial.

Durant l'acte, que ha durat gairebé dues hores, s'han escoltat aplaudiments a la Reina quan el representant del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha agraït a Letizia seu compromís i el seu suport a l'organització.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho